FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet srednje gust, ceste suhe

ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Promet je u cijeloj Hrvatskojsrednje gust, ceste su za sada suhe, a vidljivost je dobra, izvijestioje popodne Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Promet je u cijeloj Hrvatskoj srednje gust, ceste su za sada suhe, a vidljivost je dobra, izvijestio je popodne Hrvatski auto-klub.

U 17 sati iz Jankomira u Zagrebu kreće izvanredan prijevoz prema čvoru Lučko na Zagrebačkoj obilaznici, a dalje će putovati autocestom preko Karlovca i Vrbovskog do riječke rafinerije Mlaka. Riječ je o konvoju vozila ukupne duljine oko 25 metara.

Autocesta A6 Rijeka-Zagreb od čvora Delnice do čvora Ravna Gora zatvorena je do 5. lipnja zbog obnove viadukta Zalesina. Od Delnica se vozi obilazno D32 Delnice-Ravna Gora, a iz smjera Ravne Gore županijskom cestom Zalesina-Dedin-Delnice.

Promet dionicom tzv. Ličke magistrale (D1), Korenica-Pećani zbog radova je obustavljen do 15. lipnja, pa teretna vozila ukupne mase iznad 7,5 tona voze obilazno, smjerom Korenica-Bunić-Gospić-Gračac, a sva ostala relacijom Korenica-Bunić-Debelo Brdo-Pećani.

Zbog rekonstrukcije za sva je vozila, osim za lokalno stanovništvo, zatvorena D503 na dionici Biograd-Šopot. Promet relacijom Biograd-Benkovac odvija se smjerom Biograd-Pakoštane-Vrana-Šopot-Benkovac. Na istom je području zbog izgradnje nadvožnjaka zatvorena i dionica D27 između Šopota i Miranja. Od Benkovca prema Šibeniku vozi se cestom Benkovac-Zapužane i novom cestom paralelnom s dijelom D27.

Graničnim se prijelazima prometuje bez zadržavanja.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima težima od 7,5 tona (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Do 1. studenoga zatvoren je granični prijelaz Donji Miholjac, zbog rekonstrukcije s mađarske strane. Putnički je promet preusmjeren na Duboševicu i Baranjsko Petrovo Selo, a teretni na Goričan, Golu, Terezino Polje i Duboševicu. Kontrolu prometa naftnih derivata i opasnih tvari moguće je obaviti na Donjem Miholjcu od 22 do 5 sati.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

Još danas i sutra u sklopu akcije "Dani tehničke ispravnosti vozila" može se besplatno provjeriti opće stanje i ispravnost vozila u najbližoj stanici za tehnički pregled.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙