FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MEĐU NOVIM ŽRTVAMA U IRAKU ČETVERO AMERIČKIH VOJNIKA I DVIJE IRAČANKE

BAGDAD/MOSUL, 30. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Najnovije žrtve sukoba ikaosa u Iraku su četvorica američkih vojnika i dvije Iračanke,javljaju u nedjelju agencije, ističući da se od počeka invazije naIrak u ožujku prošle godine broj žrtava u američkim redovima popeo na800.
BAGDAD/MOSUL, 30. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Najnovije žrtve sukoba i kaosa u Iraku su četvorica američkih vojnika i dvije Iračanke, javljaju u nedjelju agencije, ističući da se od počeka invazije na Irak u ožujku prošle godine broj žrtava u američkim redovima popeo na 800.

U noći sa subote na nedjelju, u minobacačkom napadu na američki vojni logor kod Mosula, poginule su dvije Iračanke, majka i kći, sedmogodišnja djevojčica.

One su stradale kada je projektil pogodio njihovu kuću koja se nalazi tik uz američki logor.

Tri američka marinca ubijena su u subotu u provinciji al-Anbar, na zapadu Iraka, tijekom vojnih djelovanja, dok je u minobacačkom napadu na američku bazu južno od Bagdada, još u utorak, jedan vojnik poginuo a devet je ranjeno.

Američka vojska nije objasnila je li vojnik smjesta poginuo u tome napadu ili je podlegao ranjavanju nakon nekoliko dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙