FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VIVENDI SMANJIO GUBITAK; REZULTATI BOLJI OD OČEKIVANJA

PARIZ, 27. svibnja 2004. (Hina/AP) - Francuski medijski div VivendiUniversal izvijestio je danas da je smanjio neto gubitak u prvomovogodišnjem tromjesečju, uslijed poboljšane zarade u telekom iposlovanju s pretplatničkom televizijom.
PARIZ, 27. svibnja 2004. (Hina/AP) - Francuski medijski div Vivendi Universal izvijestio je danas da je smanjio neto gubitak u prvom ovogodišnjem tromjesečju, uslijed poboljšane zarade u telekom i poslovanju s pretplatničkom televizijom.

Vivendi je u tome razdoblju zabilježio neto gubitak od šest milijuna eura, znatno niže nego u istom razdoblju lani, kada je gubitak iznosio 319 milijuna. Operativna dobit istodobno je porasla 10 posto, na 930 milijuna eura, znatno iznad 893 milijuna koliko su očekivali analitičari.

Dug te kompanije krajem ožujka iznosio je 11,6 milijardi eura, koliko je iznosio i krajem prošle godine. No, dovršetkom prošlomjesečne prodaje njegova američkog dijela poslovanja u području industrije zabave i to novoformiranom NBC Universalu smanjen je dug kompanije na oko sedam milijardi eura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙