FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: U VELIKOJ BRITANIJI RADI PRIJEVARA SA SMS PORUKAMA KAŽNJENA I HRVATSKA TVRTKA

ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Britanski Neovisni odbor za nadzorpoštivanja standarda u pružanju telefonskih usluga kaznio je s 450.000funti šest tvrtki odgovornih za niz prijevara putem telefonskih i SMSporuka, piše londonski Daily Telegraph od utorka.
ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Britanski Neovisni odbor za nadzor poštivanja standarda u pružanju telefonskih usluga kaznio je s 450.000 funti šest tvrtki odgovornih za niz prijevara putem telefonskih i SMS poruka, piše londonski Daily Telegraph od utorka.

Navedene su tvrtke kontaktirale tisuće korisnika mobilnih i fiksnih telefona priopćavajući im da su dobili novčane nagrade u vrijednosti od 1000 do 2000 funti te ih upućivale da nazovu telefonski broj na kojem se minuta razgovora naplaćuje 1,50 funti, objašnjava list. Po pozivu bi se pokazalo kako su navedene nagrade bile putovanja ili vaučeri za letove pod uvjetima koji su ih činili neupotrebljivim, piše list i navodi da se između šest kažnjenih tvrtki nalazi i tvrtka Fast Way Holdings sa sjedištem u Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙