FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAELSKA VOJSKA UNIŠTILA KUĆE DVOJICE AKTIVISTA HAMASA

NABLUSIZRAELSKA VOJSKA UNIŠTILA KUĆE DVOJICE AKTIVISTA HAMASANABLUS , 27. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelska je vojska učetvrtak rano ujutro u Nablusu uništila kuće dvojice palestinskihaktivista, izvijestili su službeni izvori.
NABLUS , 27. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelska je vojska u četvrtak rano ujutro u Nablusu uništila kuće dvojice palestinskih aktivista, izvijestili su službeni izvori.

Vojnici su eksplozivom uništili kuću Nayefa Abu Saraha, šefa Brigade mučenika Al-Aqse, kojega vojska traži zbog navodne umiješanosti u dva samoubilačka napada počinjena u Izraelu u 2002. i 2003. u kojima je poginulo 25 osoba.

Dinamitom je raznesena i kuća Samija Sayeda Salameha, aktivista Narodne fronte za oslobođenje Palestine koji je poginuo u palestinskom samoubilačkom napadu 22. svibnja na Zapadnoj obali.

Izraelski vojni glasnogovornik rekao je da je uništenje kuća "poruka teroristima i njihovim suradnicima kako bi shvatili cijenu koju trebaju platiti za počinjene" zločine, te da će vojska i dalje nastaviti s takvim akcijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙