FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DUBROVNIK: DVODNEVNI SASTANAK EUROPSKE BANKOVNE FEDERACIJE

DUBROVNIK, 27. svibnja 2004. (Hina) - U Dubrovniku je danas počeo sradom dvodnevni sastanka Europske bankovne federacije, riječ je oskupu koji se prvi put održava u Hrvatskoj i izvan zemalja Europskeunije, a u njegovu radu sudjeluju predsjednici udruga i direktoribanaka iz 30 europskih zemalja.
DUBROVNIK, 27. svibnja 2004. (Hina) - U Dubrovniku je danas počeo s radom dvodnevni sastanka Europske bankovne federacije, riječ je o skupu koji se prvi put održava u Hrvatskoj i izvan zemalja Europske unije, a u njegovu radu sudjeluju predsjednici udruga i direktori banaka iz 30 europskih zemalja.

Hrvatska je članica Europske bankovne federacije postala 2000. godine, a zemlje članice godišnje imaju dva sastanka i to jedan u Bruxellesu te drugi u nekoj od zemalja članica.

Po riječima direktora Hrvatske udruge banaka Zorana Bohačeka, na sastanku u Dubrovniku bit će predstavljena hrvatska ekonomija i bankarstvo, a neke od tema na kojima će se raspravljati jesu korporativno upravljanje, rad Europskog vijeća za platni promet, implementacija međunarodnih računovodstvenih standarda, te pregled rada na kreditnim registrima u tranzicijskim zemljama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙