FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeli "Dani Beograda u Puli"

PULA,27. svibnja(Hina) - U sklopu prošle godine započete suradnjepulskoga Gradskog vijeće i i Skupštine grada Beograda od danas dosubote, 29. svibnja, u Puli će se održati trodnevna manifestacija"Dani Beograda u Puli", najavili su na današnjoj konferenciji zanovinare dogradonačelnica Pule Mirjana Ferjančić te članovibeogradskog izaslanstva, predvođeni potpredsjednicom Gradske skupštineRebekom Božović.
PULA,27. svibnja(Hina) - U sklopu prošle godine započete suradnje pulskoga Gradskog vijeće i i Skupštine grada Beograda od danas do subote, 29. svibnja, u Puli će se održati trodnevna manifestacija "Dani Beograda u Puli", najavili su na današnjoj konferenciji za novinare dogradonačelnica Pule Mirjana Ferjančić te članovi beogradskog izaslanstva, predvođeni potpredsjednicom Gradske skupštine Rebekom Božović.

Izrazivši uvjerenost da je taj projekt samo početak stalne suradnje dvaju gradova, dogradonačelnica Mirjana Ferjančić istaknula je da se program temelji na razmjeni mladih te da je prilagođen njihovim interesima.

Potpredsjednica Skupštine grada Beograda Rebeka Božović, u ime 30-članog izaslanstva, pozdravila je domaćine i pozvala predstavnike Pule na uzvratni posjet u rujnu kada se u Beogradu održavaju Dani europske baštine.

U sklopu "Dana Beograda u Puli" večeras će biti otvorena izložba fotografija Andrije Ilića, a održat će se i gastro večera uz nastup Beogradskog orkestra starogradske glazbe.

Sutra će se na pulskom Forumu održati folklorni program u sklopu kojega će biti predstavljene turističke organizacije Beograda, dok će se u subotu, u organizaciji pulske udruge "Mladi grada" te Omladinskog savjeta Beograda, održati tribine i revijalni sportski susreti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙