FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U POVODU DANA GRADA ZAGREBA "LADO ELECTRO" PRVI PUT U PUNU SASTAVU

ZAGREB, 26. svibnja 2004. (Hina) - U povodu Dana grada Zagreba Centarza kulturu "Trešnjevka", Centar za kulturu i obrazovanje "Zagreb" iCentar za kulturu i informacije "Maksimir" 29. svibnja na zagrebačkomCvjetnom trgu priređuju koncert skupine "Lado electro".
ZAGREB, 26. svibnja 2004. (Hina) - U povodu Dana grada Zagreba Centar za kulturu "Trešnjevka", Centar za kulturu i obrazovanje "Zagreb" i Centar za kulturu i informacije "Maksimir" 29. svibnja na zagrebačkom Cvjetnom trgu priređuju koncert skupine "Lado electro".

Sastav će prvi put nastupiti u punu koncertnom sastavu - 10 pjevačica Ansambla "Lado", član orkestra "Lada" koji će svirati na tradicijskim glazbalima i HC Boxer i Hari. Nastup će upotpuniti Lina videoprojekcijama.

Nastup "Lado electra" počinje u 22 sata, a publiku će na Cvjetnom trgu od 19 sati zabavljati Zagrebački komorni orkestar, Zagrebački dječaci, Plesna scena Centra za kulturu "Zagreb", Sve boje ljubavi i Novo svitanje, a bit će priređena i poučna nagradna igra "Kvart za kvart", izvijestili su danas iz Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske "Lado" .

(Hina) pp/xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙