FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DVA IZRAELSKA VOJNIKA RANJENA U POJASU GAZE

JERUZALEM, 25. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Dva izraelska vojnika sulakše ranjena u eksploziji protutenkovske rakete ispaljene na vojnipoložaj na prilazima židovskom naselju Kfar Darom, u središtu pojasaGaze, doznaje se iz izraelskih vojnih izvora.
JERUZALEM, 25. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Dva izraelska vojnika su lakše ranjena u eksploziji protutenkovske rakete ispaljene na vojni položaj na prilazima židovskom naselju Kfar Darom, u središtu pojasa Gaze, doznaje se iz izraelskih vojnih izvora.

Odgovornost za taj napad je u priopćenju preuzelo vojno krilo radikalnog pokreta Hamas, koje je navelo da je ispalilo tri rakete na vojne položaje u Kfar Daromu.

Uz to je jedna naprava eksplodirala blizu izraelskog vojnog vozila blizu prijelaza Kissoufim na istoku pojasa Gaze, naveli su izraelski svjedoci i vojni izvori. U toj eksploziji nije bilo žrtava ni šteta, rekao je jedan glasnogovornik izraelske vojske.

Na Zapadnoj obali je jedan izraelski vojnik lakše ranjen u Hebronu u eksploziji naprave bačene na njegovo vozilo, rekli su svjedoci i vojni izvori.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙