FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

D'ESTAING: PREOSTAJE SAMO 10 POSTO PITANJA OKO USTAVA EU

DAKAR, 24. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Bivši francuski predsjednikValery Giscard d'Estaing ocijenio je u ponedjeljak u Dakaru tijekomprivatnog posjeta Senegalu da za prihvaćanje Europskog ustavapreostaje samo riješiti 10 posto pitanja i da bi se to moglo dogoditiu lipnju ako će postojati "politička volja" europskih čelnika.
DAKAR, 24. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Bivši francuski predsjednik Valery Giscard d'Estaing ocijenio je u ponedjeljak u Dakaru tijekom privatnog posjeta Senegalu da za prihvaćanje Europskog ustava preostaje samo riješiti 10 posto pitanja i da bi se to moglo dogoditi u lipnju ako će postojati "politička volja" europskih čelnika.

"Više nema puno neriješenih pitanja. U vezi Ustava 90 posto ih je riješeno i preostaje samo 10 posto. U tih 10 posto postoji nekoliko problema, ali niti jedan nije nerješiv, rekao bih čak da bi se o dva vrlo brzo mogao postići sporazum", rekao je bivši francuski predsjednik, prenosi AFP.

Giscard d'Estaing je izjavio u Dakaru da će "sastanak šefova država i vlada u lipnju omogućiti zaključivanje plana Ustava".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙