FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSSAD PUTEM INTERNETA VRBUJE AGENTE I ... KONOBARA

JERUZALEM, 24. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Mossad, izraelskaobavještajna služba koja se smatra jednom od najuspješnijih nasvijetu, objavila je na Internetu natječaj za zapošljavanje novihanalitičara, ali i vozača i konobara sa znanjem engleskog jezika.
JERUZALEM, 24. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Mossad, izraelska obavještajna služba koja se smatra jednom od najuspješnijih na svijetu, objavila je na Internetu natječaj za zapošljavanje novih analitičara, ali i vozača i konobara sa znanjem engleskog jezika.

"Još uvijek tražimo najstručnije osobe da nam se pridruže. Ova web-stranica vaša je dobra prilika", tvrdi direktor Mossada Meir Dagan na web-siteu www.mossad.gov.il.

Uz natječaj za posao, internetska stranica nudi kratak povijesni prikaz Mossada i njegovih vrijednosti i zadaća.

"U našem poslu tražimo osjećaj za pravdu, čestitost, osobnu odgovornost, vjerodostojnost, stegu i šutljivost", navodi se.

Godine 2000., kada je ravnatelj bio Ephraim Halevy, izraelska obavještajna služba pokrenula je kampanju u izraelskom tisku za vrbovanje agenata, uz sljedeći udarni slogan: "Mossad se otvara, ali ne za svakog i ne za puno ljudi, već samo za vas".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙