FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RUSIJA I EU U POSLJEDNJI TRENUTAK ZAKLJUČILE SPORAZUM O ULASKU MOSKVE U WTO

MOSKVA, 22. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Rusija i Europska unijazaključile su bilateralni sporazum o ulasku Moskve u Svjetskutrgovinsku organizaciju (WTO) i potpisale ga u petak na summituEU-Rusija u posljednji trenutak, izvijestio je u subotu ruski tisak.
MOSKVA, 22. svibnja 2004. (Hina/AFP) - Rusija i Europska unija zaključile su bilateralni sporazum o ulasku Moskve u Svjetsku trgovinsku organizaciju (WTO) i potpisale ga u petak na summitu EU-Rusija u posljednji trenutak, izvijestio je u subotu ruski tisak.

"Europa više nema primjedbi da Rusije postane članicom Svjetske trgovinske organizacije. Taj događaj je iznenađenje i za glavne sudionike", piše poslovni dnevni list Kommersant.

Dnevni list Izvestia zahvaljuje se predsjedniku Europske komisije Romanu Prodiju što je omogućio zabvršetak teških šestogodišnjih pregovora Moskve i Bruxellesa o ulasku Rusije u WTO.

Za postizanje sporazuma "Rusija je morala napraviti velike ustupke Europskoj uniji u cijelom nizu točaka", piše Rosiskaia Gazeta, dnevni list blizak Kremlju, ali ne navodi pojedinosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙