FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VIPnet glavni sponzor "Osječkog ljeta kulture" - Kramarić o odnosu Ministarstva kulture prema priredbi

OSIJEK, 21. svibnja(Hina) - Grad Osijek i tvrtka VIPnet potpisali sudanas ugovor o sponzorstvu vrijedan 150.000 kuna na temelju kojeg jeVIPnet postao glavnim sponzorom ovogodišnjeg "Osječkog ljeta kulture",koje će održavati od 29. lipnja do 20. srpnja.
OSIJEK, 21. svibnja(Hina) - Grad Osijek i tvrtka VIPnet potpisali su danas ugovor o sponzorstvu vrijedan 150.000 kuna na temelju kojeg je VIPnet postao glavnim sponzorom ovogodišnjeg "Osječkog ljeta kulture", koje će održavati od 29. lipnja do 20. srpnja.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Zlatko Kramarić i VIPnet-ov regionalni voditelj izgradnje mreže Dalibor Mesarić.

Kramarić je kazao kako je riječ o priredbi koja je svake godine sve sadržajnija i koja nije samo regionalna, izrazivši uvjerenje da će iduće godine, kad se bude održavala jubilarna, peta priredba, " to primijetiti i Minsitarstvo kulture" i da će Osijek "dobiti status koji zaslužuje". Izrazio je nadu da će saborski zastupnici s ovoga područja lobirati kako bi "Osječko ljeto kulture" bilo bolje zastupljeno u idućem državnom proračunu.

Mesarić je ocijenio kako je riječ priredbi koja potvrđuje status Osijeka kao jednog od hrvatskih kulturnih središta.

Član Gradskog poglavarstva Ante Katalinić je izjavio kako će se za organizaciju kazališnih, glazbenih, likovnih i književnih programa ove godine ukupno utrošiti oko milijun kuna, od toga oko 600.000 kuna izdvaja grad Osijek. Kako je rekao, od Ministarstva kulture do sada stigla potvrda o odobrenih samo 15.000 kuna, jer se, tvrdi, još nisu sastala kulturna vijeća koja odlučuju o kazališnom i glazbenom dijelu programa te da se u konačnici očekuje oko 80.000 kuna.

(Hina) xivuč yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙