FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OBILJEŽENA 100-GODIŠNJICA HAŠK-A

ZAGREB, 19. svibnja (Hina) - Zaključnom sjednicom Organizacijskogodbora proslave 100. obljetnice sporta na Sveučilištu u Zagrebu i HAŠKMladosti okončane su trogodišnje aktivnosti vezane uz spomenutuobljetnicu.
ZAGREB, 19. svibnja (Hina) - Zaključnom sjednicom Organizacijskog odbora proslave 100. obljetnice sporta na Sveučilištu u Zagrebu i HAŠK Mladosti okončane su trogodišnje aktivnosti vezane uz spomenutu obljetnicu.

Tijekom obilježavanja važnog jubileja održana su 23 susreta u 14 sportova u kojima je sudjelovalo 3729 sportašica i sportaša, upriličena su dva okrugla stola, izdana je monografija, snimljen je dokumentarni film, a sve je kulminiralo svečanom akademijom u dvorani Vatroslava Lisinskoga 12. siječnja.

Govoreći o napravljenom, predsjednik Izvršnog odbora proslave, dr. Damir Karlović, rekao je da je totalni fijasko pretrpio samo marketing proslave. Naime, od sponzora nije pristigla niti jedna sponzorska kuna iako je s tim ciljem kontaktirano čak 120 hrvatskih poduzeća. Prihodi su, tako, umjesto planiranih 1.1 milijun iznosili samo 375 tisuća kuna, pa je razlika ostvarena kroz usluge sponzora, prije svega Školske knjige, u iznosu od oko 600 tisuća kuna.

Žarko Susić, jedan od najstarijih živućih HAŠK-ovaca, rekao je kako je proslavom 100. obljetnice HAŠK-a, zapravo, okončano razdoblje sporta sasvim drukčije od ovog današnjeg, u kojem je sporta sve manje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙