FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ŽIVA VODA SPONZOR U-21 REPREZENTACIJE

ZAGREB, 18. svibnja (Hina) - Hrvatski nogometni savez (HNS) i tvrtka"Živa voda" potpisali su danas u Kući nogometa ugovor o sponzorstvu.
ZAGREB, 18. svibnja (Hina) - Hrvatski nogometni savez (HNS) i tvrtka "Živa voda" potpisali su danas u Kući nogometa ugovor o sponzorstvu.

HNS je tako dobio novog sponzora, a ovaj ugovor je specifičan po tom što je vezan uz U-21 reprezentaciju. Vlasnik tvrtke "Živa voda" je hrvatski reprezentativac Dario Šimić, koji je u buzetskoj pivovari otvorio punionicu vode. Iz SAD-a je uvezao proizvodnu liniju vrijednu milijun dolara. Voda se pod imenom "Aquaviva" puni u 18,9-litarske spremnike za posebne automate, tzv. coolere. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a ravnateljica je Darijeva mama Matija.

"Obitelj Šimić je uzor u svemu. Osim odličnim nastupima na terenu, istaknuli su se i sjajnim ponašanjem izvan nogometnih travnjaka,," kazao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković.

Dario Šimić, koji je za hrvatsku vrstu odigrao 65 utakmica i nalazi se na trećem mjestu po broju nastupa, prvi je hrvatski reprezentativac koji je postao sponzor HNS-a.

"Reprezentacija mi je oduvijek bila svetinja. Želio sam podržati mlade, jer na mladosti počiva ova zemlja," istaknuo je obrambeni igrač novog talijanskog prvaka, AC Milana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙