FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP LASER: MILAN VUJASINOVIĆ DESETI; PODVIG LUKE RADELIĆA

ANKARA/ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski jedriličar MilanVujasinović osvojio je deseto mjesto na Svjetskom prvenstvu klase"laser" u turskom gradu Bodrumu uz sudjelovanje 145 jedriličara iz 60država.
ANKARA/ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski jedriličar Milan Vujasinović osvojio je deseto mjesto na Svjetskom prvenstvu klase "laser" u turskom gradu Bodrumu uz sudjelovanje 145 jedriličara iz 60 država.

Vujasinović je do uspjeha karijere došao sa 13. i 41. mjestom u zadnje dvije utrke, čime se sa 12. spustio na desetu poziciju, a prava je šteta što nije bolje odvozio deseti plov, koji mu se odbacio kao najslabiji na prvenstvu. Odličan završni nastup imao je Luka Radelić, koji je u devetom plovu na cilj stigao drugi, a u zadnjem deveti, pa je tako napravio pravi podvig jer se sa 50. spustio na 19. poziciju.

Mladi Ivan Kljaković Gašpić je nakraju 22., a Tonči Stipanović 51., dok je kastrofalan učinak zadnjega dana ima europski doprvak i naš olimpijac u ovoj klasi Mate Arapov. Splićanin nije završio predzadnju utrku, a u posljednjoj je na cilj došao tek 46. što ga je spustilo sa 18. na 38. mjesto.

Svjetski prvak postao je Brazilac Robert Scheidt, kojemu je to sedmi naslov, srebrni je Amerikanac Mark Mendelblatt, a brončani Australac Michael Blackburn.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙