FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP LASER: VUJASINOVIĆ DVANAESTI, ARAPOV 16.

ANKARA/ZAGREB, 18. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski olimpijac MateArapov zauzima 16. poziciju nakon osam odjedrenih plovova na Svjetskomprvenstvu klase "laser", koje se do 19. svibnja održava u turskomgradu Bodrumu uz sudjelovanje 145 jedriličara iz 60 država.
ANKARA/ZAGREB, 18. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski olimpijac Mate Arapov zauzima 16. poziciju nakon osam odjedrenih plovova na Svjetskom prvenstvu klase "laser", koje se do 19. svibnja održava u turskom gradu Bodrumu uz sudjelovanje 145 jedriličara iz 60 država.

U zadnje dvije utrke europski doprvak Arapov je na cilj stizao 22. i 61. i time umnogome pokvario plasman, pa je najbolje plasirani Hrvat na prvenstvu Milan Vujasinović koji se sa 14. i 15. mjestom probio na dvanaestu poziciju.

Vrlo dobro jedri i mladi Ivan Kljaković Gašpić koji je na 18. mjestu, dok je Tonči Stipanović 49., a odmah iza njega - pedeseti - Luka Radelić.

Nakon osam plovova vodi sedmerostruki svjetski prvak Brazilac Robert Scheidt ispred Australca Blackburna i Amerikanca Mendelblatta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙