FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đukanović završio posjet Sloveniji

LJUBLJANA,19. svibnja 2004.(Hina) - Crnogorski premijer Milo Đukakovićzavršio je dvodnevni posjet Sloveniji tijekom kojeg se založio za većeslovenske investicije u Crnu Goru i potporu Ljubljane uključivanjuCG-a u europske integracije.
LJUBLJANA,19. svibnja 2004.(Hina) - Crnogorski premijer Milo Đukaković završio je dvodnevni posjet Sloveniji tijekom kojeg se založio za veće slovenske investicije u Crnu Goru i potporu Ljubljane uključivanju CG-a u europske integracije.

Đukanović se u srijedu susreo s ministrom za gospodarstvo Matejom Lahovnikom koji je rekao da najveća mogućnost ekonomske suradnje i investicija postoji na području turizma, prometne infrastrukture i financijskih usluga.

Ministar vanjskih poslova Dimitrij Rupel rekao je pak nakon susreta s Đukanovićem da Slovenija poštuje stajalište Europske unije koje je dovelo do tzv. beogradskog sporazuma između Podgorice i Beograda o državnoj zajednici, ali će poštivati i svaki dogovor koji bi postigli Podgorica i Beograd . Političke odnose Slovenije i Crne Gore Rupel je na konferenciji za novinare ocijenio odličnima.

(Hina) xfl ybs

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙