FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATSKU POGODIO POTRES JAČINE 2,6 STUPNJEVA PO RICHTERU, EPICENTAR KOD KOŠKE

ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Istočni dio Hrvatske u utoraknavečer pogodio je potres umjerene jačine sa središtem kod Koške, alijačina potresa od 2,6 stupnjeva po Richterovoj ljestvici dajenaslutiti da nije bilo materijalne štete, objavila je u noći s utorkana srijedu Seizmološka služba RH.
ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Istočni dio Hrvatske u utorak navečer pogodio je potres umjerene jačine sa središtem kod Koške, ali jačina potresa od 2,6 stupnjeva po Richterovoj ljestvici daje naslutiti da nije bilo materijalne štete, objavila je u noći s utorka na srijedu Seizmološka služba RH.

"Seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su 18. svibnja u 23.33 sati potres umjerene jačine iz epicentralne udaljenosti 52 km sjeveroistočno od seizmološke postaje Slavonska Požega", stoji u priopćenju službe.

Prema priopćenju, jačina potresa iznosila je 2,6 stupnjeva prema Richteru, a intezitet u epicentru III-IV stupnja MCS ljestvice.

"Epicentar potresa bio je 10 kilometara sjeveroistočno od Našica, kod Koške. Potres se osjetio u Osijeku, Valpovu, Našicama i okolnim mjestima. Obzirom na jačinu potresa nisu moguće materijalne štete", navodi se u priopćenju seizmološke službe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙