FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novogodišnja čestitka premijera Sanadera

ZAGREB, 30. prosinca 2005. (Hina) - Hrvaticama i Hrvatima i svimhrvatskim građanima, sretnu i uspješnu Novu 2006. u ime hrvatske Vladei svoje osobno, zaželio je premijer Ivo Sanader.
ZAGREB, 30. prosinca 2005. (Hina) - Hrvaticama i Hrvatima i svim hrvatskim građanima, sretnu i uspješnu Novu 2006. u ime hrvatske Vlade i svoje osobno, zaželio je premijer Ivo Sanader.

Započevši u 2005. pregovore s Europskom unijom, Hrvatska je učvrstila svoj međunarodni položaj i u potpunosti se afirmirala kao zrela članica međunarodne zajednice država i naroda. Započeli smo time novo razdoblje koje će povijest zapamtiti kao razdoblje napretka i otvaranja novih mogućnosti, ističe premijer u novogodišnjoj čestitki.

Europska budućnost Hrvatske, naglašava, donijet će novo vrijeme, vrijeme dobrobiti i prosperiteta za sve naše građane.

Nakon što smo osigurali preduvjete da se Hrvatska profilira kao moderna, demokratska, pravno uređena i stabilna europska država, predstoji nam da prilike koje nam se pružaju na najbolji način iskoristimo za ubrzani gospodarski razvitak i bolji životni standard svih hrvatskih građana, poručuje premijer Sanader, zaželjevši svima, u ime Vlade i svoje osobno ime sretnu Novu 2006. godinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙