FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kašnjenja u željezničkom prometu zbog snijega

ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - Sve pruge Hrvatskih željeznica su idalje prohodne unatoč snježnim padalinama, a promet se odvija uzteškoće, izvijestio je jutros HŽ.
ZAGREB, 28. prosinca 2005. (Hina) - Sve pruge Hrvatskih željeznica su i dalje prohodne unatoč snježnim padalinama, a promet se odvija uz teškoće, izvijestio je jutros HŽ.

U prigradskom prijevozu grada Zagreba vlakovi voze uz zakašnjenja do 20 minuta, a zbog kvara elektromotornih garnitura otkazana su dva para vlakova.

Na riječkom području probleme u željezničkom prometu stvara ledena kiša zbog koje se ledi kontaktna mreža pa se stoga elektro-vuča zamjenjuje dizelskom vučom i to na relaciji Škrljevo - Lokve. Zbog toga vlakovi na riječkom području kasne do 50 minuta.

Na karlovačkom području zbog kvara lokomotive teretnog vlaka koji je stao na otvorenoj pruzi došlo je do kašnjenja triju lokalnih vlakova, a noćni vlak iz Splita zbog toga je kasnio 54 minute.

Na slavonskom području zbog prometne situacije kasnila su dva lokalna vlaka po 60 minuta i dva brza vlaka iz Vinkovaca i to jedan 30 minuta, a drugi 55 minuta.

Sve dežurne ekipe i dalje su na terenu, čiste snijeg s perona, kolosijeka i skretnica, a dežurne su i sve radionice za popravak vučnih vozila koja se kvare zbog snijega i niskih temperatura.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙