FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U pogonu SAME Deutza-Fahra proizveden stoti kombajn

ŽUPANJA, 21. prosinca 2005. (Hina) - Talijanska korporacija SAMEDeutz-Fahr obilježila je danas prigodnom svečanosti proizvodnju stotogkombajna u bivšoj županjskoj Tvornici za proizvodnju poljoprivrednihstrojeva i uređaja Đuro Đaković, čiji je vlasnik SAME Deutz-Fahrpostao u ožujku ove godine.
ŽUPANJA, 21. prosinca 2005. (Hina) - Talijanska korporacija SAME Deutz-Fahr obilježila je danas prigodnom svečanosti proizvodnju stotog kombajna u bivšoj županjskoj Tvornici za proizvodnju poljoprivrednih strojeva i uređaja Đuro Đaković, čiji je vlasnik SAME Deutz-Fahr postao u ožujku ove godine.

Prema riječima predsjednika divizije proizvodnje kombajna u SAME Deutz-Fahru Alde Carozze, 135 radnika županjske Tvornice SAME Dutz-Fahra dnevno za tržište proizvode jedan kombajn, a krajnji cilj je proizvodnja 1000 kombajna godišnje.

U 2006. godine u planu je proizvodnja 250 a do 2009. godine 650 kombajna godišnje, rekao je Calzzone dodajući kako je u samo devet mjeseci ove godine u županjskoj tvornici proizvedeno kombajna više nego u proteklih šest godina.

Direktor županjske tvornice Mato Marić najavio je kako će SAME Deutz-Fahr u 2006. godine investirati 3,5 milijuna kuna u novi pogon za bojanje kombajna.

Prigodnoj svečanosti, održanoj u krugu Tvornice, nazočni su bili i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i gradonačelnik Županje Davor Miličević.

(Hina) xzdraz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙