FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MVPEI: Potpisan ugovor o novom projektu švedske pomoći Hrvatskoj

ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - Švedska će Hrvatskoj u razdobljuod 2005. do 2007. dodijeliti iznosi od 7,5 milijuna kuna za projekt"Švedski fond za potporu institucija u Republici Hrvatskoj" kojim ćepoduprijeti aktivnosti Hrvatske oko ubrzavanja procesa pristupanja EUte usvajanja i provedbe pravne stečevine Zajednice.
ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - Švedska će Hrvatskoj u razdoblju od 2005. do 2007. dodijeliti iznosi od 7,5 milijuna kuna za projekt "Švedski fond za potporu institucija u Republici Hrvatskoj" kojim će poduprijeti aktivnosti Hrvatske oko ubrzavanja procesa pristupanja EU te usvajanja i provedbe pravne stečevine Zajednice.

Bilateralni ugovor o tom projektu potpisali su u srijedu u Zagrebu ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović i švedski veleposlanik Sture Theolin, priopćeno je iz MVPEI-a.

Zahvalivši za najnoviji projekt potpore Hrvatskoj, ministrica Grabar-Kitarović je podsjetila na kontinuiranu pomoć Kraljevine Švedske našoj zemlji, posebno na području reforme državne uprave, jačanja pravosuđa, ljudskih prava i ekonomskog rasta, održivog korištenja prirodnih izvora i brige za okoliš te jednakosti spolova i društvenog razvoja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙