FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nasilni i pijani Djedovi Mrazovi divljaju svijetom

BERLIN, 21. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Novozelandski pijaniMrazovi, njemački pljačkaši odjeveni poput Djeda Mraza, britanskiSveti Nikola kojeg traže zbog skidanja u javnosti i švedski vandali u"odori" Djeda Božićnjaka ukaljali su ove godine ugled "djedici ucrvenom".
BERLIN, 21. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Novozelandski pijani Mrazovi, njemački pljačkaši odjeveni poput Djeda Mraza, britanski Sveti Nikola kojeg traže zbog skidanja u javnosti i švedski vandali u "odori" Djeda Božićnjaka ukaljali su ove godine ugled "djedici u crvenom".

Vijesti o "zlim Mrazovima" koji krše zakon ili divljaju dolaze iz svih dijelova svijeta.

Pljačkaš s pištoljem u odori Djeda Mraza opljačkao je u subotu trgovinu namještajem u njemačkom gradu Ludwigshafenu nakon čega je trgovkinje zatvorio u sef.

On je još u bijegu, ali je policija u Tuebingenu uhitila pljačkaša banke također u odijelu Djeda Mraza dok se skrivao u rupi u obližnjoj šumi.

Jednog je Djeda Mraza policija zaustavila jer je vozio prebrzo.

No sve je te incidente ipak zasjenio onaj koji se dogodio prošli tjedan u Aucklandu kada je 40 pijanih Djedova Mrazova "poharalo" centar grada kradući iz dućana i napadajući zaštitare u znak prosvjeda što je Božić postao previše komercijaliziran.

U Velikoj Britaniji policija traga za "posebnim" Svetim Nikolom koji se pokazuje gol ženama!

Jedna je britanska agencija objavila i pravila ponašanja Djeda Mraza kako bi "iskorijenila" loše ponašanje. "Djedica je čaroban, mio čovjek, a ne debeli smrdljivi gad", rekao je James Lovell iz londonske agencije Ministarstvo zabave. Ipak, jedan je nepristojni londonski Djed Mraz nedavno rasplakao djecu psujući na njih, izvijestili su mediji.

A u Švedskoj je Djed Mraz zapalio 13 metara visok stup ispaljujući zapaljene strijele u njega.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙