FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poginuo tridesetogodišnji vozač

ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - Noćas je na području Samoborapoginuo tridestogodišnji vozač D.M., koji je pretječući kolonu vozila,prešao na suprotni trak i udario u teretni automobil s prikolicom,izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 17. prosinca 2005. (Hina) - Noćas je na području Samobora poginuo tridestogodišnji vozač D.M., koji je pretječući kolonu vozila, prešao na suprotni trak i udario u teretni automobil s prikolicom, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Nesreća se dogodila noćas u 1,15 sati na području Samobora, na autocesti A2 Zagreb - Krapina. Vozač D.M. upravljao je teretnim vozilom renaultom masterom zagrebačkih registarskih oznaka i pretjecao kolonu vozila. Prešao je na trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera. Prednjim dijelom udario je u kamion s prikolicom turskih registarskih oznaka kojim je upravljao turski državljanin (1955.).

Vozač D.M. na mjestu je poginuo. Zbog očevida, promet je bio prekinut do 4,45 sati i tekao je obilazno Ljubljanskom avenijom, Škorpikovom ulicom i Alejom Bologne do Zaprešića, izvijestila je zagrebačka Policijska uprava.

Zagrebačka policija jučer je obavila očevid 65 prometnih nesreća, a u njih 17 bilo je ozlijeđenih osoba, od kojih dvije teško.

Zagrebačka Policijska uprava također je priopćila da je na nasipu kanala Sava - Odra u Lukavcu, mjestu na području Velike Gorice, jedan građanin pronašao dvije ručne bombe M-75, 182 komada puščanog streljiva promjera 7,62 mm, 61 komad puščanog streljiva promjera 7,9 mm i dva komada puščanog streljiva za ispaljivanje tromblona promjera 7,62 mm.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙