FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bombaš samoubojica poginuo u napadu na kabulske mirovnjake

KABUL, 16. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Napadač je poginuo, a dvojeje slučajnih prolaznika ranjeno kad je u petak u glavnome graduAfganistana eksplodirao automobil bomba između dvaju vozila pripadnikanorveških mirovnih snaga i blizu zgrade u kojoj će se idući tjedansastati novi parlament.
KABUL, 16. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Napadač je poginuo, a dvoje je slučajnih prolaznika ranjeno kad je u petak u glavnome gradu Afganistana eksplodirao automobil bomba između dvaju vozila pripadnika norveških mirovnih snaga i blizu zgrade u kojoj će se idući tjedan sastati novi parlament.

Eksplozija se dogodila u zapadnome dijelu grada, na cesti između kabulskog zoološkog vrta i nekadašnje kraljevske palače.

Norveško je vozilo oštećeno, ali među vojnicima nema žrtava, rekao je glasnogovornik mirovnih snaga.

Napadač u toyoti corolli ubacio se između dvaju norveških terenaca i detonirao eksploziv, rekao je jedan pripadnik afganistanskih snaga sigurnosti koji je želio ostati anoniman. Prema njegovim riječima, Norvežani nisu ozlijeđeni.

U eksploziji je poginuo napadač, a lakše su ranjena dvojica prolaznika, rekao je zamjenik šefa kabulske policije general Šafik Fazli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙