FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Auto Hrvatska preuzima Dryden d.o.o.

ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka za prodaju vozila,dijelova i servisne opreme te servisnu djelatnost Auto Hrvatskapreuzet će od 1. siječnja 2006. godine društvo Dryden d.o.o. izZagreba te ga pripojiti poslovnoj grupi Auto Hrvatska, stoji uobavijesti te tvrtke, koju danas prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebačka tvrtka za prodaju vozila, dijelova i servisne opreme te servisnu djelatnost Auto Hrvatska preuzet će od 1. siječnja 2006. godine društvo Dryden d.o.o. iz Zagreba te ga pripojiti poslovnoj grupi Auto Hrvatska, stoji u obavijesti te tvrtke, koju danas prenosi Zagrebačka burza.

Kako se pojašnjava u priopćenju, poslovna grupa Auto Hrvatska će pripajanjem Drydena ubrzati ostvarenje strateških ciljeva u planu razvoja za razdoblje od 2003. do 2007. godine.

"Dryden ima razvijenu mrežu servisa koji će se vrlo brzo prilagoditi modelu tzv. brzih servisa u kojima će se, osim guma, nuditi i kompletan asortiman usluga i rezervnih dijelova", stoji u priopćenju.

Dodaje se da Dryden ima mrežu prodajno-servisnih centara na 17 lokacija u Hrvatskoj, a zastupnik je i distributer za gume Toyo, Continental, Barum, Marangoni i Record, kao i felgi BBS za Hrvatsku. U vlastitim prostorima radi u Zagrebu, Slavonskom Brodu, Osijeku i Iloku, a zapošljava oko 130 radnika. Učešće Drydena na tržištu je oko 13 posto, a oko 70 posto prodaje se ostvaruje direktnom ugradnjom.

Nakon pripajanja, kažu u Auto Hrvatskoj, ukupno učešće poslovne grupe u tom segmentu će biti preko 25 posto.

(Hina) xrub yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙