FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: Paragvajac Dos Santos u Bayernu

BERLIN, 14. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Minhenski Bayern će unarednih nekoliko dana objaviti potpisivanje ugovora sa ParagvajcemJuliom Dos Santosom, koji je u srijedu doputovao u Njemačku kako biobavio medicinski pregled.
BERLIN, 14. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Minhenski Bayern će u narednih nekoliko dana objaviti potpisivanje ugovora sa Paragvajcem Juliom Dos Santosom, koji je u srijedu doputovao u Njemačku kako bi obavio medicinski pregled.

Dos Santos (22) je nogometaš koji je svojevremeno nuđen zagrebačkome Dinamu, a srednji vezni paragvajskog prvaka Cerra Portena dolazi u Bayern kao zamjena za Michaela Ballacka, koji gotovo sigurno odlazi.

Dos Santos s pravom nosi dres Paragvaja sa brojem 10, gledao sam ga u proteklih desetak dana i držim da može dostojno zamijeniti Ballacka, kazao je dnevniku Bildu Bayernov sportski direktor Uli Hoeness.

Bayern će za Paragvajca platiti dva milijuna eura, no vjerovatno će morati nešto novca usmjeriti i u španjolski Cadiz, koji je s Dos Santosom potpisao preliminarni ugovor.

U Njemačkoj se spekulira da će Dos Santos uskoro postati državljanin Španjolske, jer mu je teta iz te zemlje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙