FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski sabor sutra o Izvješću o radu Vijeća HRT-a

ZAGREB, 12. prosinca 2005. (Hina) - Posljednji tjedan 17. sjedniceHrvatski sabor bi sutra trebao početi raspravom o Izvješću o raduVijeća HRT-a i poslovanju nacionalne radio televizije.
ZAGREB, 12. prosinca 2005. (Hina) - Posljednji tjedan 17. sjednice Hrvatski sabor bi sutra trebao početi raspravom o Izvješću o radu Vijeća HRT-a i poslovanju nacionalne radio televizije.

Pred Saborom je i Izvješće o provedbi programskih načela i obveza utvrđenih Zakonom o programima Hrvatskog radija i Hrvatske televizije, u razdoblju od 30. lipnja prošle do 11. srpnja ove godine.

U sklopu te točke zastupnici će razmotriti i Izvješće Ravnateljstva HRT-a o poslovanju HRT-a u prošloj godini, te izvješće neovisne revizije o obavljenoj reviziji financijskih izvješća za 2004. godinu.

Na dnevnom redu posljednje ovogodišnje sjednice Sabora preostali su prijedlozi za potvrđivanje ugovora o zajmu s Međunarodnom bankom za obnovu i razvoj, te konačni prijedlog izmjena Zakona o socijalnoj skrbi, a po najavama iz Vlade, Sabor će do kraja zasjedanja razmotriti i konačni prijedlog Zakona o humanitarnom razminiranju.

Prije isteka ustavnog roka za redovito saborsko zasjedanje, odnosno do četvrtka u ponoć, zastupnici bi trebali raspraviti i izvješće istražnog povjerenstva koje se bavilo poslovima Radimira Čačića i Zlatka Tomčića u prošlom mandatu.

Pred Saborom je još i nekoliko zakonskih inicijativa zastupničkih klubova, među kojima je i HNS-ov prijedlog o ukidanju povlaštenih zastupničkih mirovina, kao i četiri prijedloga za ukidanje odredbe o nultoj toleranciji alkohola u krvi vozača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙