FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agassi propušta Australian Open

LOS ANGELES, 8. prosinca 2005. (Hina/STA) - Nakon što je otkazao nastupna Masters Cupu u Šangaju bivši najbolji tenisač svijeta, AmerikanacAndre Agassi po svemu sudeći neće nastupiti niti na prvom Grand Slamturniru sezone, Australian Openu.
LOS ANGELES, 8. prosinca 2005. (Hina/STA) - Nakon što je otkazao nastup na Masters Cupu u Šangaju bivši najbolji tenisač svijeta, Amerikanac Andre Agassi po svemu sudeći neće nastupiti niti na prvom Grand Slam turniru sezone, Australian Openu.

Agassi se još uvijek nije posve oporavio od ozljede gležnja i pitanje je hoće li biti spreman za put u "Down Under".

"Trenutačno su izgledi da nastupim u Australiji vrlo mali. Još uvijek se nisam oporavio i nema smisla forsirati nastup. No, do početka turnira ima dovoljno vremena i možda se ipak oporavim," najavio je Agassi, koji je gležanj izvrnuo na treningu u Las Vegasu.

"Dva tjedna nisam mogao stati na nogu. Ozljeda je mnogo ozbiljnija nego što sam prvi trenutak mislio," dodao je Amerikanac, koji je nastupio u Šangaju. međutim nakon poraza od Nikolaja Davidenka otkazao je nastup.

Agassi je u karijeri osvojio 60 turnira, bio je broj jedan na ATP listi, a jedan je od rijetkih koji je pobijedio na sva četiri grand slama. Tako nešto nije uspjelo ni veličinama poput Samprasa, Borga, Connorsa ili McEnroea.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙