FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Masters: Mauresmo osvojila naslov (šira verzija)

LOS ANGELES, 14. studenog 2005. (Hina/AFP) - Francuska tenisačicaAmelie Mauresmo pobjednica je završnog Mastersa u Los Angelesu. Ufinalu tri milijuna dolara vrijednog turnira osam najboljih tenisačicaove godine Mauresmo je nakon tri sata igre pobijedila sunarodnjakinjuMary Pierce 5:7, 7:6 (3), 6:4.
LOS ANGELES, 14. studenog 2005. (Hina/AFP) - Francuska tenisačica Amelie Mauresmo pobjednica je završnog Mastersa u Los Angelesu. U finalu tri milijuna dolara vrijednog turnira osam najboljih tenisačica ove godine Mauresmo je nakon tri sata igre pobijedila sunarodnjakinju Mary Pierce 5:7, 7:6 (3), 6:4.

"Mnogi su sumnjali u moje mogućnosti. Govorili kako nikada neću osvojiti neki veliki turnir. Nikada se nisam predala i sada sam dobila najbolju moguću nagradu, pobjedu na Mastersu," kazala je Mauresmo sa suzama u očima nakon što je osvojila 19. turnir u karijeri, te prvi Masters.

Mauresmo je do krune došla sa četiri pobjede i jednim porazom. Izgubila je baš od Mary Pierce u skupini, no u finalu je bila bolja.

"Osjetila sam da je došao moj trenutak. Bio je to odličan meč u kojem su presudile nijanse," dodala je francuska tenisačica, koja je trijumfom u LA-u postala je bogatija za milijun dolara.

"Ovo je moja najveća i najdraža pobjeda u karijeri. Bila sam iznimna motivirana i jako sam željela taj naslov," zaključila je Mauresmo.

Premda nije osvojila naslov, sezonom može biti zadovoljna i Mary Pierce. U posljednja 33 meča na WTA Touru upisala je 29 pobjeda, slavila je u San Diegu i Moskvi, igrala finale Roland Garrosa, US Opena i Mastesa, te četvrtfinale Wimbledona.

"Svaki poraz je težak, posebno kada izgubiš u posve otvorenom i neizvjesnom meču. Sve sam pokušala, no jednostavno nije išlo," kazala je Mary Pierce.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙