FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija uhitila majku umrle 6-mjesečne vinkovačke djevojčice

VINKOVCI, 7. prosinca 2005.(Hina) - Policija je danas uhitila majku6-mjesečene vinkovačke djevojčice, umrle 29. studenoga u kući uvinkovačkoj četvrti Zagrebačkom bloku u kojoj je živjela upodstanarstvu s majkom i dvojicom malodobne braće, priopćila jevukovarsko-srijemska Policijska uprava.
VINKOVCI, 7. prosinca 2005.(Hina) - Policija je danas uhitila majku 6-mjesečene vinkovačke djevojčice, umrle 29. studenoga u kući u vinkovačkoj četvrti Zagrebačkom bloku u kojoj je živjela u podstanarstvu s majkom i dvojicom malodobne braće, priopćila je vukovarsko-srijemska Policijska uprava.

U priopćenju se navodi kako je kriminalističkom obradbom i medicinskim analizama utvrđeno da je dijete umrlo zbog hipotermije ili podhlađenosti.

Policija će majku, Marijanu Posavac, kad završi kriminalistička obradba, kazneno prijaviti pod osnovanom sumnjom da je uzrokovala smrt iz nehaja zapuštanjem i zlostavljanjem djeteta ili malodobne osobe.

U priopćenju se također ističe da se kriminalistička obradba nastavlja kako bi se utvrdila moguća odgovornost i drugih osoba ili služba za smrt šestomjesečne vinkovačke djevojčice.

Nakon napisa u medijima o smrti šestomjesečne vinkovačke djevojčice povjerenstvo Ministarstva zdravstva obavilo je u početku prosinca nadzor nad Centrom za socijalnu skrb u Vinkovcima i utvrdilo propuste u njegovu radu jer nije pravodobno proveo obiteljsko-pravnu zaštitu u obitelji Marijane Posavac.

(Hina) xzdra yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙