FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 3. prosinca

ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 3. prosinca:
ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 3. prosinca:

KARLOVAC - Oko 300 osoba s invaliditetom iz cijele Hrvatske obilježit će Međunarodni dan osoba s invaliditetom pod motom "Podsjećamo-upozoravamo". Pokroviteljica manifestacije je potpredsjednica Vlade i predsjednica Povjerenstva za osobe s invaliditetom Jadranka Kosor, a organizator Zajednica saveza osoba s invaliditetom. Povorka će krenuti u 10 sati, ispred zgrade Gradskog poglavarstva prema Željezničkom kolodvoru, zbog čega će na nekoliko sati vrijediti posebna regulacija prometa.

SISAK - Konferencija za novinare ministra poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petra Čobankovića, koji će prije toga u Ljubljanici obići uzgajivače hrvatskog posavca, u Martinskoj Vesi razgovarati s predsjednicima Udruga uzgajivača hrvatskog posavca te u Sisku održati sastanak u sjedištu županijske organizacije HDZ-a, (14,30 sati, S. Radića 20).

PULA - U Puli će se održati svečanost otvaranja prvog hrvatskog down syndrom centra. Centar će svečano otvoriti državna tajnica za socijalnu skrb Dorica Nikolić te predsjednik Europske down syndrom asocijacije dr. Alberto Rasore Quartino iz Italije (11.30 sati, down centar).

ZAGREB - Konvencija zagrebačke Gradske organizacije Demokratskog centra na kojoj će se birati novo vodstvo Gradske organizacije DC-a, (10 sati, Perkovčeva 2).

SINJ - Ponavljanje izborne konvencije sinjskoga SDP-a zbog utvrđenih nepravilnosti na izbornoj konvenciji održanoj 4. studenoga. Ustvrđeno je da je tada u izbornom povjerenstvu bilo i osoba kandidiranih za neke dužnosti, te da je nije poštivan izbor natpolovičnom većinom u izboru nekoliko članova stranačkih tijela. (17, 30 sati)

ZAGREB - Simpozij "Suvremeno u oftamologiji" u organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora i Hrvatskog oftamološkog društva, na kojemu se očekuje dvjestotinjak oftamologa iz cijele Hrvatske, (9 sati, Šubićeva 9).

RIJEKA - Premijera Talijanske drame Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca "Deitto all'isola dele capre" (Zločon na kozjem otoku) Uga Bettia, (20 sati, nekadašnja kinodvorana "Kvarner").

Dežurni urednici :

ujutro - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Jasna Nahtigal Lazarić

navečer - Milka Ćurković

telefon - 01/ 48 08 600

faks - 01/ 48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙