FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prvo predstavljanje 20 hrvatskih tvrtki u Irskoj

ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Dvadesetak hrvatskih tvrtki ovog setjedna prvi put organiziranom izložbom predstavilo u Irskoj, što jeizazvalo veliko zanimanje poslovnih posjetitelja te izložbe, koji suizrazili želju za skorim organiziranjem slične manifestacije s ciljemzbližavanja hrvatskih izvoznika i irskih uvoznika, izvijestili sudanas iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih intregracija.
ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Dvadesetak hrvatskih tvrtki ovog se tjedna prvi put organiziranom izložbom predstavilo u Irskoj, što je izazvalo veliko zanimanje poslovnih posjetitelja te izložbe, koji su izrazili želju za skorim organiziranjem slične manifestacije s ciljem zbližavanja hrvatskih izvoznika i irskih uvoznika, izvijestili su danas iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih intregracija.

Prvu irsku prezentaciju hrvatskih tvrtki i njihovih proizvoda, koja je održana u izložbenom prostoru "Royal Dublin Society" u Dublinu, zajednički su 1. prosinca organizirali hrvatsko Veleposlanstvo, gospodarske komora Hrvatske i Irske te Irsko-hrvatska poslovna udruga.

Među posjetiteljima, osim potencijalnih poslovnih partnera bili su i irski novinari te predstavnici političkog i kulturnog života Irske.

Tijekom prezentacije direktor za međunarodna pitanja irske gospodarske komore Stuart Duffin te potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore za gospodarstvo Vesna Trnokop Tanta potpisali su Sporazum o suradnji, koji će, kako je rečeno, biti poticaj za daljnji razvoj gospodarskih i trgovinskih veza između dvije zemlje.

(Hina) xpp/xtmis yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙