FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Casillas ostaje u Realu

MADRID, 30. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Vratar španjolske nogometnereprezentacije i Real Madrida, Iker Casillas (24) produžio je ugovor s"Kraljevskim klubom" do 2011. godine.
MADRID, 30. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Vratar španjolske nogometne reprezentacije i Real Madrida, Iker Casillas (24) produžio je ugovor s "Kraljevskim klubom" do 2011. godine.

Premda se činilo kako bi Casillas na koncu ove sezone mogao napustiti Real bez odštete, vodstvo kluba ponudilo mu je novi ugovor. Mladog vratar u svojim redovima željeli su vidjeti Manchester United i Arsenal, te nekoliko talijanskih klubova, no Casillas je želio ostati u Madridu.

"Sretan sam što je cijela priča završila potpisivanjem novog ugovora. Želio sam ostati u Realu i želja mi se ostvarila," poručio je.

Casillas je na vratima Reala osvojio dva europska i dva španjolska naslova prvaka i godinama je jedan od najpouzdanijih igrača u momčadi. No, posljednjih mjeseci bio je nezadovoljan odnosom čelnika koji ga nisu pozvali na pregovore oko nastavka suradnje.

"Već mjesecima se ništa ne događa. Sve je isto kao i prije sedam mjeseci, no više neću trpjeti takvo ponašanje. Ukoliko se čelnici kluba uskoro ne jave odlazim," poručila je "jedinica" Reala. Vodstvo Reala ozbiljno je shvatilo njegov istup i nekoliko dana kasnije dobio je novi ugovor.

"Real je najveći klub na svijetu i želim u njemu zaključiti karijeru. Odrastao sam u ovom klubu i u njemu želim dočekati nogometnu starost," poručio je Casillas, koji je prve korake u dresu reala načinio sa devet godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙