FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cadiz reklamira Salvador

MADRID, 18. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Španjolski nogometniprvoligaš Cadiz pronašao je novog sponzora - Salvador, zemlju izSrednje Amerike.
MADRID, 18. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Španjolski nogometni prvoligaš Cadiz pronašao je novog sponzora - Salvador, zemlju iz Srednje Amerike.

"Postali smo prva zemlja koja se u sportu reklamira na taj način," kazao je ministar turizma Salvadora, Jose Ruben Rochi. Turistička zajednica Salvadora plaćat će Cadizu 150.000 eura za natpis "Posjetite Salvador" na prednjoj strani dresa.

Cadiz nije slučajno izabran za ovu neobičnu turistički reklamu. Ovaj klub je u Salvadoru postao iznimno popularan nakon što je jedan od najboljih nogometaša u povijesti te zemlje, Jorge "Magico" Gonzalez 1982. godine potpisao ugovor za Cadiz.

"Magico je najpopularniji sportaš svih vremena u našoj zemlji i premda već godinama ne igra njegov ugled je i dalj ogroman," dodao je Rochi.

Salvador je zemlja u Srednjoj Americi uz obalu Tihog oceana. Površine je 21.040 kilometara kvadratnih s nešto više od 5.5 milijuna stanovnika. Nezavisnost od Španjolske stekao je 1821. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙