FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSS-ovi dužnosnici odbacili Tomčićeve prozivke

ZAGREB,30. studenoga(Hina) - HSS-ovi dužnosnici Željko Pecek, AnteMarkov i Božidar Pankretić odbacili su današnje prozivke predsjednikastranke Zlatka Tomčića, nazvavši ih najobičnijim, gnjusnimpodmetanjima.
ZAGREB,30. studenoga(Hina) - HSS-ovi dužnosnici Željko Pecek, Ante Markov i Božidar Pankretić odbacili su današnje prozivke predsjednika stranke Zlatka Tomčića, nazvavši ih najobičnijim, gnjusnim podmetanjima.

Očito je kapetan broda izgubio kompas, pa pošto ne može biti kapetan, spreman je potopiti brod s posadom, izjavio je Pecek, dodavši da Tomčić, svjestan da ne može pobijediti, traži pričuvni položaj.

Na Tomčićevu primjedbu da nije radio dobro, Pecek odgovara podatkom da je na sastanku regionalnog HSS-a dobio 13 glasova, a njegov kandidat Pavo Šarčević tri, s tim da je jedan glas bio Šarčevićev.

Pankretić odbacuje mogućnost da bi njih trojica mogli biti ti koji su Josipa Friščića ucijenili da se kandidira s Tomčićem.

Prava je priča da su HSS-ovci iz svih županija 'natjerali' Frišćića da to učini, jer im je dosta Tomčića, kaže Pankretić.

Markov odbija bilo kakvu povezanost s Imostrojem, kao i da je ljude na terenu nagovarao protiv Tomčića, dodavši da ih na to nije trebalo nagovarati.

Trojica HSS-ovaca odbacuju i teze da se radi o ratu u HSS-u, te kažu da se samo radi o izborima.

Legitimno je pravo da kažemo da je Friščić bolji kandidat, kaže Pecek i dodaje da je Tomčiću bio dobar i dobivao njegove pohvale sve dok nije najavio da će podržati Friščića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙