FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Singapur: provod sa ukradenim karticama

SINGAPUR-ZANIMLJIVOSTISingapur: provod sa ukradenim karticamaSINGAPUR, 30. studenog 2005. (Hina/DPA) - Charissa Lim Pei Ni (20) injen prijatelj Loo Chee Hoong (31) potrošili su više od 30.000singapurskih dolara (oko 17.500 američkih dolara) sa ukradenihkreditnih kartica prije nego što ih je uhitila policija, piše StraitsTimes.
SINGAPUR, 30. studenog 2005. (Hina/DPA) - Charissa Lim Pei Ni (20) i njen prijatelj Loo Chee Hoong (31) potrošili su više od 30.000 singapurskih dolara (oko 17.500 američkih dolara) sa ukradenih kreditnih kartica prije nego što ih je uhitila policija, piše Straits Times.

Charissa Lim bi uz pomoć štapića za jelo iz poštanskih sandučića vadila omotnice sa kreditnim karticama i PIN-ovima što su ih banke slale svojim korisnicima, a zatim bi uslijedio provod. Zaljubljeni par novce je trošio u skupim restoranima, trgovinama i centrima za zabavu.

Kad bi dosegli limit na kartici jednostavno bi ukrali novu karticu i tako su radili punih 18 mjeseci prije nego što ih je policija uhitila.

Charissa Lim služi šestogodišnju zatvorsku kaznu koja bi se mogla povećati jer je protiv nje pokrenuto više od 100 prekršajnih postupaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙