FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CSKA ostaje bez sponzora

MOSKVA, 28. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Pobjednik Kupa UEFA i noviruski nogometni prvak, moskovski CSKA ostaje bez glavnog sponzora,ruske naftne kompanije Sibneft.
MOSKVA, 28. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Pobjednik Kupa UEFA i novi ruski nogometni prvak, moskovski CSKA ostaje bez glavnog sponzora, ruske naftne kompanije Sibneft.

Nakon što je vlasnik londonskog premierligaša Chelsea, Roman Abramović prodao kontrolni paket dionica Sibnefta, novi vlasnik odlučio je raskinuti ugovor s klubom u čijim redovima igra i hrvatski reprezentativac Ivica Olić.

"Više nemamo razloga reklamirati našu kompaniju izvan Rusije. Novi vlasnici odlučili su raskinuti ugovor koji imamo s moskovskim klubom," poručio je glasnogovornik kompanije, Aleksej Firsov.

Prema dosadašnjem ugovoru CSKA je od Sibnefta trebao dobiti ukupno 54 milijuna dolara, a ugovor završava 2007. godine.

Novi vlasnik Sibnefta je postala kompanija Gazprom, koja je najveći dobavljač zemaljskog plina na svijetu, a većinski vlasnik Gazproma je ruska država.

CSKA je u svibnju u finalu Kupa UEFA pobijedio Sporting 3:1 i tako postao prvi ruski klub, koji je osvojio neki europski naslov, a prošlog mjeseca CSKA je slavio i u ruskom prvenstvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙