FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rusija: odstupio izbornik Sjomin

MOSKVA, 8. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Ruski izbornik Jurij Sjominodstupio je u utorak sa dužnosti jer se Rusija nije plasirala naSvjetsko prvenmstvo 2006., objavio je predsjednik Ruskoga nogometnogasaveza Vitalij Mutko.
MOSKVA, 8. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Ruski izbornik Jurij Sjomin odstupio je u utorak sa dužnosti jer se Rusija nije plasirala na Svjetsko prvenmstvo 2006., objavio je predsjednik Ruskoga nogometnoga saveza Vitalij Mutko.

Sjomin (58) je prije nekoliko mjeseci preuzeo posao izbornika nakon ostavke Georgija Jarceva i katastrofalnoga poraza u Portugalu (7:1). U skupini sa Portugalom I Slovačkom Sjomin ipak nije uspio odvesti Ruse na SP, u odlučujućem dvoboju u Bratislavi protiv Slovačke bilo je samo 0:0 i Rusija je završila kao treća.

Sjomin je prije izborničkog posla trenirao čak 16 godina Lokomotivu iz Moskve, s kojom ima dva naslova prvaka, a ruski mediji navode da će sigurno preuzeti mjesto trenera Dinama iz Moskve, koji je u ponedjeljak otpustio trenera Brazilca Ivu Wortmana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙