FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cijena viagre uzbudila gradsku upravu u Milanu

RIM, 28. studenog 2005. (Hina/AFP) - Desničarska zastupnica gradskeuprave Milana izazvala je polemiku predlažući smanjenje cijene viagreza starije osobe, nekoliko mjeseci prije sljedećih lokalnih izbora.
RIM, 28. studenog 2005. (Hina/AFP) - Desničarska zastupnica gradske uprave Milana izazvala je polemiku predlažući smanjenje cijene viagre za starije osobe, nekoliko mjeseci prije sljedećih lokalnih izbora.

"Treba pomoći starijima da žive, a ne samo preživljavaju", objasnila je u subotu Tiziana Maiolo, pomoćnica gradonačelnika Milana za socijalnu politiku i članica stranke Forza Italia talijanskog šefa vlade Silvija Berlusconija.

Maiolo koja je govorila na susretu s milanskim udrugama starijih osoba potom je predstavila svoje prijedloge: "naći načina da im se olakšaju noćni izlasci, pomoći im da se okupljaju... i, ako žele, naći načina da dođu do jeftinije viagre" uz pomoć zajedničkog proračuna.

U Italiji kutija s četiri pilule viagre stoji u prosjeku gotovo 40 eura.

Talijanski ministar zdravstva Francesco Storace reagirao je u nedjelju na izjave zastupnice, pitajući se ne radi li se o "šali".

"Viagra za starije osobe? Zašto ne, nisam znao da u Milanu imaju tako rafinirane probleme", kazao je ironično talijanski oporbeni čelnik Romano Prodi.

Jedinoj ženi među 16 pomoćnika milanskog gradonačelnika Gabrielea Albertinija zastupnici vlastite stranke prigovorili su da postoji "mnoštvo drugih prioriteta" za približno 220 tisuća stanovnika Milana starijih od 70 godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙