FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gyurcsany i dužnosnici Mola o proizvodnji goriva iz biomase

BUDIMPEŠTA, 28. studenog 2005. (Hina) - Mađarski premijer FerencGyurcsany, predsjednik uprave i izvršni direktor naftne i plinskekompanije MOL Zoltan Hernandi te viši dužnosnici te kompanijerazgovarali su ovih dana u mađarskom parlamentu o budućnostiproizvodnje goriva iz biomase te o cijenama benzina, izvijestio je uponedjeljak mađarski list Nepszava.
BUDIMPEŠTA, 28. studenog 2005. (Hina) - Mađarski premijer Ferenc Gyurcsany, predsjednik uprave i izvršni direktor naftne i plinske kompanije MOL Zoltan Hernandi te viši dužnosnici te kompanije razgovarali su ovih dana u mađarskom parlamentu o budućnosti proizvodnje goriva iz biomase te o cijenama benzina, izvijestio je u ponedjeljak mađarski list Nepszava.

Gyurcsany i Hernandi su se složili da bi mađarska poljoprivreda mogla imati veliku budućnost u uzgoju usjeva iz kojeg se može proizvoditi gorivo.

Ako se primjeni ispravna tehnologija kako bi se potpomogle strukturalne promjene u poljoprivredi, Mađarska bi mogla postati jedan od vodećih europskih dobavljača goriva iz biomase, izjavio je Gyurcsany.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙