FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poplavljene ceste i okućnice na širem karlovačkom području

KARLOVAC, 28. studenog 2005. (Hina) - Rijeka Kupa u Karlovcu je u 7sati narasla do 806 centimetara pa su i dalje na snazi izvanrednemjere obrane od poplava koje su proglašene jučer u 17 sati, kada jevodostaj prešao 750 centimetra.
KARLOVAC, 28. studenog 2005. (Hina) - Rijeka Kupa u Karlovcu je u 7 sati narasla do 806 centimetara pa su i dalje na snazi izvanredne mjere obrane od poplava koje su proglašene jučer u 17 sati, kada je vodostaj prešao 750 centimetra.

Iako je pod vodom veliko područje polja, dvorišta i podruma, straha od većih poplava nema, jer je u gornjem toku rijeke Kupe vodostaj u opadanju, doznaje se od Borislava Vedrine, voditelja vodnogospodarske ispostave Kupa Karlovac.

Po podacima Policijske uprave karlovačke u prekidu je, od jučer, sav promet na državnoj cesti DC 36 u mjestu Koritinja kao i promet DC 505 od Ozlja do Krašića u mjestu Podbrežje i od Ozlja prema Karlovcu u Mahičnom. Isto je i na DC 42 od Ogulina prema Vrbovskom zbog izlijevanja Dobre iz Đulinog ponora.

Zbog poplavljenih cesta uz Kupu u Karlovcu i Ozlju promet je u prekidu na još dvanaest županijskih i lokalnih cesta, te velik broj radnika i učenika nije jutros mogao do svojih radnih mjesta i škola.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙