FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Centar 112: kiša i vjetar stvarali probleme u Primorsko-goranskoj županiji

ZAGREB, 26. studenog 2005. (Hina) - Zbog obilnih kiša i jakog vjetradanas je na području Primorsko-goranske županije bilo teškoća uprometu, prekida u opskrbi električnom energijom i drugih poteškoća,izvijestio je večeras Državni centar 112.
ZAGREB, 26. studenog 2005. (Hina) - Zbog obilnih kiša i jakog vjetra danas je na području Primorsko-goranske županije bilo teškoća u prometu, prekida u opskrbi električnom energijom i drugih poteškoća, izvijestio je večeras Državni centar 112.

Vremenske neprilike uzrokovale su nekoliko lakših prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Zbog kvarova na elektropostrojenjima, bilo je privremenih prekida u opskrbi električnom energijom. Manjih prekida još ima na području Rijeke, Gorskog kotara i Crnom Lugu.

Vatrogasci su bili aktivirani na ispumpavanju brodica i manjim tehničkim intervencijama.

U Karlovačkoj županiji, na području Ogulina, kod mjesta Đulin Ponor na D42 izlila se na kolnik rijeka Dobra. Prometnica je zatvorena od 19,45 sati, a do daljnjega se prometuje zaobilaznicom preko naselja Prapuče.

Zbog izlijevanja rijeke Dobre, na području Primorsko-goranske županije, dionica ceste Moravica - Vrbovsko zatvorena je za sav promet.

U Županiji primorsko-goranskoj danas su uspostavljene mjere redovne obrane od poplave, za slivno područje "Gorski kotar", a vezano za visinu vodostaja rijeka Kupe, Dobre i Kupice.

Danas u 13,00 sati također je proglašeno izvanredno stanje obrane od poplava na lokalnim vodama ličko-senjske županije i grada Gospića, izvijestio je Državni centar 112.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙