FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlasti protiv Njemice koja je "zbrinula" 263 psa

DUISBURG, 25. studenog 2005. (Hina/dpa) - Njemačke vlasti odlučile sukazniti ženu koja je u Duisburgu željela pružiti sretan dom za 263napuštena psa iz svih dijelova Europe, a u stvari ih je priličnozanemarila.
DUISBURG, 25. studenog 2005. (Hina/dpa) - Njemačke vlasti odlučile su kazniti ženu koja je u Duisburgu željela pružiti sretan dom za 263 napuštena psa iz svih dijelova Europe, a u stvari ih je prilično zanemarila.

Svi psi su bili smješteni u kući i vrtu spomenute žene. "Ne možete ni zamisliti kako je to izgledalo. Smrdilo je do neba. Psi su cijeli vrt pretvorili u kaljužu, a kuća je bila puna izmeta", rekao je član gradskog vijeća Reinhold Mettlen.

Gradonačelnik Juergen Brandt tvrdi da među njima ima i poludivljih pasa. Pse lutalice doveli su turisti s odmora u južnoj Europi i ostavili ih kod žene koja je pokazivala "bolesnu" ljubav prema životinjama. Kako se najavljuje, sudit će joj se zbog okrutnosti i nemara prema životinjama.

Nakon što su njezina kuća i vrt ispražnjeni, šinteraji u Duisburgu i nekoliko okolnih gradova bili su prepuni. Brandt je ljubitelje životinja koji žele udomiti pse pozvao da se što prije jave gradskim vlastima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙