FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novinar s lažnim dokumentima kupio auto bugarskog predsjednika

SOFIJA, 21. studenog 2005. (Hina/AFP) - Bugarski novinar kojiistražuje nezakonite djelatnosti korumpiranih bilježnika uspio je slažnim dokumentima, koje je ovjerio jedan od tih bilježnika, kupitiautomobil bugarskog predsjednika Georgija Parvanova, prema tv-mrežiNova.
SOFIJA, 21. studenog 2005. (Hina/AFP) - Bugarski novinar koji istražuje nezakonite djelatnosti korumpiranih bilježnika uspio je s lažnim dokumentima, koje je ovjerio jedan od tih bilježnika, kupiti automobil bugarskog predsjednika Georgija Parvanova, prema tv-mreži Nova.

Novinar te televizije Vasili Ivanov želio je pokazati da su neki javni bilježnici spremni ovjeriti bilo koji falsificirani dokument.

Ivanov je "kupio" predsjendikov BMW prošlog utorka, ali identitet njegova pravog vlasnika je otkriven tek u subotu.

Isti novinar je već 9. studenoga "kupio" blindirani Mercedes vrhovnog tužitelja Bugarske Nikole Filčeva kada je istom korumpiranom bilježniku odnio lažni ugovor kojega je ovaj ovjerio.

S lažnim ugovorom u ruci Ivanov je otišao do tužitelja koji je upravo ulazio u Mercedes. "Tužitelju ovo je već tjedan dana moj auto i sada ga trebam", rekao je.

Nasmiješivši mu se tužitelj je od Ivanova zatražio da mu dopusti da se vozi u "njegovom" autu i zatim su otišli zajedno, izvijestila je televizija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙