FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Subaru potpisao s Atkinsonom

LONDON, 21. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Japanski Subaru kompletiraoje momčad za sljedeću sezonu Svjetskog prvenstva u reliju. Uponedjeljak je objavljeno da je potpisan ugovor s 25-godišnjimAustralcem Chrisom Atkinsonom, koji je ove godine debitirao za Subaru.Tako će sljedeće sezone za Subaru voziti bivši svjetski prvak PetterSolberg te Chris Atkinson.
LONDON, 21. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Japanski Subaru kompletirao je momčad za sljedeću sezonu Svjetskog prvenstva u reliju. U ponedjeljak je objavljeno da je potpisan ugovor s 25-godišnjim Australcem Chrisom Atkinsonom, koji je ove godine debitirao za Subaru. Tako će sljedeće sezone za Subaru voziti bivši svjetski prvak Petter Solberg te Chris Atkinson.

Iako je nastupio tek na nekoliko utrka protekle sezone, Atkinson je svojim rezultatima stekao povjerenje vodstva momčadi. Atkinson je bio treći u Japanu, četvrti u Australiji, te sedmi u Novom Zelandu. Također, na 15 brzinaca ostvario je najbrže vrijeme, što dosad nije uspjelo niti jednom debitantu u povijesti Svjetskog reli prvenstva.

"Atkinson je pokazao da je izuzetno talentiran. Ukoliko nastavi napredovati ovim tempom vrlo brzo bi se mogao naći u krugu kandidata za naslov prvaka", izjavio je šef Subarua David Lapworth.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙