FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Biokovu jutros minus 10

MAKARSKA, 20. studenog 2005. (Hina) - Na Biokovu čije je vrhove prijedva dana zabijelio snijeg, na najvišem vrhu Svetom Juri jutros setemperatura spustila na minus 10 stupnjeva Celzijusa što nije česta iuobičajena hladnoća u ovo doba godine, doznaje se od dežurnogtehničara na odašiljaču HRT-a.
MAKARSKA, 20. studenog 2005. (Hina) - Na Biokovu čije je vrhove prije dva dana zabijelio snijeg, na najvišem vrhu Svetom Juri jutros se temperatura spustila na minus 10 stupnjeva Celzijusa što nije česta i uobičajena hladnoća u ovo doba godine, doznaje se od dežurnog tehničara na odašiljaču HRT-a.

Na cijelom makarskom Primorju i dalje puše jaka bura koja ne utječe na normalno odvijanje pomorskog i cestovnog prometa, ali je prekinula berbu maslina koje ove godine imaju vrlo dobar urod.

Prema informaciji iz makarske Meteorološke stanice Osejava prosječna brzina vjetra je 50 kilometara na sat, a na udare bura doseže brzinu i do 100 kilometara na sat. Temperatura u Makarskoj je 4 stupnja Celzija.

Iz makarskog Centra 112 doznaje se da se unatoč vjetru trajektni promet normalno odvija. Na cestama je promet slab, ali je vozačima koji se kreću državnom cestom D8 kod Baškog Polja i na prijevoju Dupci potrebna dodatna pozornost zbog mogućih jačih bočnih udara vjetra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙