FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pakistan: Za žrtve potresa međunarodna zajednica osigurava 5,4 milijarde dolara

ISLAMABAD , 19. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Jamčeći svjetskojmeđunarodnoj zajednici transparentno korištenje više od 5 milijardidolara prikupljenih za pomoć i obnovu sjevernog Pakistana koji je ulistopadu pogodio razarajući potres, vlasti te zemlje zahvalile susudionicima Međunarodne konferencije donatora koja je pod okriljemUN-a počela u subotu u Islamabadu.
ISLAMABAD , 19. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Jamčeći svjetskoj međunarodnoj zajednici transparentno korištenje više od 5 milijardi dolara prikupljenih za pomoć i obnovu sjevernog Pakistana koji je u listopadu pogodio razarajući potres, vlasti te zemlje zahvalile su sudionicima Međunarodne konferencije donatora koja je pod okriljem UN-a počela u subotu u Islamabadu.

"Dirnuti smo velikodušnoću i suosjećanjem koje ste pokazali", rekao je premijer Shaukat Aziz pred oko 300 sudionika konferencije, članova raznih agencija, tvrtki i predstavnika raznih zemalja. Također je kazao kako su međunarodne agencije do sada prikupile oko 5,4 milijarde dolara.

Poput predsjednika Perveza Musharrafa, Aziz je zajamčio svjetskoj zajednici "transparentno" korištenje pomoći, budući transparentnost i učinkovita upotreba sredstava predstavlja jednu od glavnih briga svjetske zajednice i donatorskih organizacija, koje su od pakistanske vlade zatražile donošenje "odgovarajuće antikorupcijske politike".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙