FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gorska služba spašavanja pronašla mrtvu staricu na Papuku

ORAHOVICA, 19. studenog 2005. (Hina) - Članovi Hrvatske gorske službespašavanja iz Požege samo 1,5 sat nakon današnje velike akcijetraženja u utorak nestale 80-godišnje starice iz Bukvika kodOrahovice, pronašli su je 1,5 kilometar od kuće u gustom šipražju.
ORAHOVICA, 19. studenog 2005. (Hina) - Članovi Hrvatske gorske službe spašavanja iz Požege samo 1,5 sat nakon današnje velike akcije traženja u utorak nestale 80-godišnje starice iz Bukvika kod Orahovice, pronašli su je 1,5 kilometar od kuće u gustom šipražju.

U akciji pronalaženja nestale Anke Rogić, uz djelatnike Policijske uprave Virovitičko-podravske, orahovačke vatrogasce i djelatnike Javne ustanove Park prirode Papuk, u pomoć je pozvana Hrvatska gorska služba spašavanja, njih 15 sa devet obučenih pasa.

Koordinator akcije spašavanja nesretne starice Časlav Sikora, nadzornik u Javnoj ustanovi Park prirode Papuk, kazao je kako je "nažalost starica pronađena mrtva" dodavši kako se potraga organizirala svakodnevno od utorka. Policijski očevid je u tijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙